Har du nogensinde tænkt over, at livet handler om overgange?
Hvad betyder det for dig og dit liv?
Vi regner overgangene faktisk ikke for noget. Men: de er betydningsfulde, det er der, der sker udvikling.
Desværre har vi mistet opmærksomheden omkring dem. Det kunne gøre livet meget lettere, for dig selv og
din familie, hvis der kom en ny bevidsthed omkring dem.

Fødslen er den første store udfordring,en overgang fra et trygt og sikkert sted, inde i moderen, ud i en vores verden.
Det, du tænker, sådan som du opfatter denne verden, sætter sit præg dit barns følelser omkring det fremtidige liv. Det vi oplever under fødslen, den måde, vi bliver taget imod på, kommer til at skabe vores måde at stå i livet på, den måde vi føler og ser os selv på.

Puberteten
Sådant fortsætter livet, fra barndom til pubertet, oftest med de store udfordringer i en mediebestemt verden, med konkurrencetænkning, hvor vi hele tiden sammenligner os med alle andre. Har du tænkt over, hvad du giver dit barn med på vejen, og hvordan du kan  styrke og støtte dig selv og dine nærmeste i det her liv på bedste måde?

Voksentilværelse
Hvor svært er det, at blive voksen? Har du helt glemt de mange udfordringer, du stod overfor, bare for en del år tilbage? Udfordringerne er ikke blevet mindre. Der bliver stillet høje krav. Vi skal hele tiden blive bedre, vi bliver evalueret og målt.
Og desværre bukker alt for mange under for de høje krav som samfundet stiller, men måske endnu højere krav, de stiller til sig selv. Hvordan er din rolle, og hvad kan du gøre for dine unger?

Blive forældre
Vi hører alt for tit om unge mennesker med stress, det sker endda for børn i folkeskolen. Når du selv bliver forældre, vil du
stille dig selv mange spørgsmål, der vil være mange usikkerheder. Når vi bliver forældre, er det en start på en ny fase i livet.
Et stort ansvar overfor et lille menneske, man har så kær og som man ønsker det bedste. Men hvad er det bedste at gøre?
Hvordan skaber jeg et trygt og kærligt miljø? Hvordan klarer jeg mine egne usikkerheder og følelser omkring min nye rolle?

Svarene ligger i din underbevidsthed.
Blev du nysgerrig? Så kom og vær med til et spændende foredrag, hvor jeg vil fortælle om min vej i det her liv, mine indsigter og de nye muligheder jeg fandt, for i dag at være glad for og trygt ved at være kvinde og mor.

Alle nysgerrige, kvindelige sjæle er velkommen til en inspirerende aften. 120,- kr pr. kvinde .

Helga Koch, Livstykke

Husk tilmelding til 23451229 eller helga-er@livstykke.dk

Nørballevej 13, Halk
6100 Haderslev