Emotional Freedom Techniques & Matrix Reimprinting

(intern. certificeret af Karl Dawson, EFT-MR – academy)

EFT er en smertefri behandlingsmetode uden bivirkninger, der kan bruges ved behandling af smerte, depression, angst, ptsd, fobier og mm., så du igen kan finde din balance i livet, opnå mere frihed og glæde og slippe af med fysiske / psykiske sygdomme. EFT får din ENERGI I FLOW igen, og hjælper dig med at se og lære mere om sammenhængene mellem dine ubalancer og årsagerne til. Ved at opnå denne forståelse / bevidsthed, er det muligt, at blive fri …

Matrix-reimprinting er en behandlingsform, hvor man ved hjælp af EFT hurtigere finder ind i dybden, og når at forløse gamle overbevisninger på en meget blød måde. Matrix-reimprinting blev udviklet af Karl Dawson, og jeg er glad for at være certificeret Energipsykologisk Master Terapeut (EFT MR)  i dag. EFT er fantastisk, men Matrix-Reimprinting når hurtigere og mere effektiv ind og forløser på en smuk og blød måde. Und dig selv at prøve. Det gjorde jeg ….

Kort om EFT

EFT (Emotional Freedom Techniques)  er en form for energi-psykologi, der kan forløse blokader i energi-systemet på en blød måde. EFT/ Tapping er udviklet af Gary Craig, og beror på den traditionel kinesiske medicins meridianlære og er en videreudvikling af Roger Callahans TFT (Thought Field Therapy). En EFT-behandling erstatter ikke lægefaglig hjælp og vejledning.

 

 

 

Under behandlingen

Enkelt sagt:
Man tapper (en let banken med fingrene) på meridian-endepunkter i en bestemt rækkefølge, mens man fokusserer på problemet/ symp-tomet. Se en demonstration af tapping:

EFT kan bruges til:

alle former for stress, angst, depression,  ptsd, livstilssygdomme, afhængigheder eller kronisk sygdom. EFT kan også bruges til behandling af dyr. Der viser sig også gode resultater blandt andet ved vægttab. Man tager udgangspunkt i de overbevisninger, der gemmer sig: fx. det kan kun lykkes for andre, jeg tror ikke det kan lade sig gøre for mig…Vi kan med denne behandlingsform forandre overbevisningerne, og støtte op omkring en vedvarende succés.

Godt at vide

EFT hjælper dig med at integrere og transformere belastende følelser, så du opnår mere frihed til at være dig selv. Oftest letter behandlingen så meget på det følelsesmæssige plan, at fysiske symptomer kommer til at blive ubetydelig, og ofte  opleves at forsvinde helt  (mere end 80 % af alle fysiske symptomer ligger der en psykisk belastning (afbrydelse i energi-systemet) til grunde for, så derfor er det så meningsgivende og oftest forløsende, at arbejde med det følelsesmæssige plan. Men husk:
en konsultation hos mig erstatter ikke lægefaglig hjælp og vejledning.

Hvad tilbyder jeg?

Foredrag

Livet handler om overgange, men vi når oftest ikke at skænke dem opmærksomhed. Den opmærksomhed, der kunne gøre det lettere for os, at forstå os selv, med alt det, vi har med os.

Fra barndom til pubertet, til voksen. Hvad giver vi vores børn med på vejen, og hvordan kan vi styrke og støtte os selv og vores nærmeste i det her liv på bedste måde?

Svarene ligger i din underbevidsthed. Blev du nysgerrig? Så kom og vær med til et spændende foredrag, hvor jeg vil fortælle om min vej i det her liv, mine indsigter og de nye muligheder jeg fandt, for i dag at være glad for og trygt ved at være kvinde. 02.05.2018 kl. 19.00 – 20.30 i Halk

Husk tilmelding , 120,- kr

 

Tap and Walk

Hvis du har det bedst med at være ude i naturen, føler dig mere tryg i bevægelse og under åben himmel, så er dette også en mulighed for at få dine energier i balance igen og få en behandling, der føles uformel og lettende. Under en Tap and Walk behandling vil du oftest opleve det som en hyggelig gåtur på stranden. Vi vil på en uformel måde tage udgangspunkt i der, hvor
du er i dit liv lige nu. Undervejs vil vi stoppe op og tappe på de følelser, der kommer frem. En skøn behandlingsform også til dig, der mærker stress i dagligdagen og har brug for at finde ind i roen i dit liv igen.

Telefon/Skype-sessioner

Jeg kan også tilbyde telefon-sessioner eller behandlinger over Skype. Dette gør det lettere for dig at finde et tidspunkt, hvor du har ro og fred. Det kræver ikke mere end at du kontakter mig, og vi aftaler, hvordan og hvornår det passer bedst. Har du spørgsmål til de forskellige behandlingsfor-
mer, så er du velkommen til at ringe og forhøre nærmere. Jeg tilbyder en 15 min. gratis telefonvejled-ning for at sikre, at du føler dig tryg, og du ved, hvad det er, du kommer til at møde. Tryghed er omdrejningspunktet, og det er dig, der står i centrum, når du vælger en behandling hos
mig.

 

 

Kurser/workshops

Kurser og workshops skræddersyet til jer og jeres behov:
kurser omkring LIVSENERGI,
EFT-intro-workshop,
EFT-gruppeforløb omkring vægttab og rygeafvænning, selvværd
EFT til børn, individuel og i grupper
Weekendworkshops: visionboard, selvværd,
time out (veninde-weekend)
Følg med på min facebook-side: Livstykke,
hvor jeg løbende annoncerer

 

 

Behandling af heste

Når du er ude af balance, vil du kunne mærke det på hesten, og omvendt. Hvis din hest ikke trives, og du synes, du har prøvet alt, så er det måske oplagt, at gå ad denne her vej. Der kan ligge psykiske traumer bag, der kan vise sig som fysiske smerter, samarbejdsproblemer eller andet. Oftest bliver man overrasket, hvad der ligger
bag. Jeg kører gerne ud til dig og din hest. Igennem en forudgående samtale kan vi afklare, om det er den rigtige terapiform for dig.

 

 

 

 

Behandling af børn

Når dit barn ikke trives, bliver du/ I som forældre tit også ramt af følelser af afmagt. Der kan være en løsning lige ved hånden: børn kan lære EFT til selvhjælp i vanskelige, udfordrende situationer.
Jeg afholder (på bestilling) også mor/ barn-grupper, hvor man sammen med sit barn får lært enkelte redskaber til at tackle dagligdagen på en lettere måde.

Book et gratis og uforpligtende 15 minutters opkald med mig

Find ud af, om EFT kan hjælpe dig i din specifikke situation. Lad os tage en snak på telefonen!

KONTAKT:
Tlf.: (+45) 23 45 12 29
helga-er@livstykke.dk

ADRESSE:
LIVSTYKKE
Bækken 7
6300 Gråsten

Livstykke © 2020